Snart släpps patch 1.3 till Kingdom Come: Deliverance

Kingdom Come: Deliverance har fått många goda omdömen, förutom den uppsjö av buggar som äventyret dras med. Warhorse Studios-chefen Daniel Vavra berättar nu, via Twitter, att studion snart släpper lös patch 1.3.

”So guys, patch 1.3 was delayed few days as you may have noticed. We are still testing it as we dont want to rush it and cause more bugs. ETA is this week (ASAP) on PC + few days for certification on consoles. Patch will add Save&Quit and fix tons of quest related bugs.”

Förutom att buggar ska lagas läggs också kraft på att optimera äventyret, men den biten får betydligt större fokus i nästa patch. Dessutom ser det ut som om vi kommer att få se fler berättelser med Theresa. ”I have some plans for her and its little bit unfinished now,” berättar Varva.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.