Sony vill ha starkare konkurrenter till PlayStation VR

PlayStation VR är den ledande plattformen när det kommer till VR, och man skulle kunna tro att det är något som Sony stoltserar med, och ser som något positivt. Men när Andrew House, VD för Sony Interactive Entertainment, pratar med Reuters är det lätt att förstå varför han vill ha fler starka konkurrenter.

Efter åtta månader på marknaden hade runt en miljon exemplar sålts av PlayStation VR, vilket var en bättre siffra än både HTC Vive och Oculus Rift mäktade med tillsammans. Sony vill emellertid se en större marknad VR över lag, och vill att marknaden ska växa med starkare (försäljningsmässigt) konkurrenter.

“I‘m not entirely comfortable being the market leader in VR by such a margin that seems to be happening right now,” said House. “With such a brand new category you want a variety of platforms all doing well to create that rising tide and create the audience,” berättar House.

Vad tycker du om PlayStation VR?

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.