Jurassic World Evolution utannonseras till Xbox One, PS4 och PC

Jurassic World Evolution har utannonserats under Microsofts presskonferens inför Gamescom. Här kommer spelarna att kunna bygga sin egna nöjespark med Jurassic Park-tema, och samtidigt som vi kan fylla den med dinosaurier finns det förstås risk att allt går åt skogen precis som i filmerna.

Utannonseringen kommer också med en färsk trailer, men vi får bara förrenderat material. I videon får vi se hur en tyrannosaurus rex kastar sig mot ett stängsel och går bärsärkagång. Den brittiska studion Frontier Developments står för utvecklingen, och de är inte några duvungar när det kommer till spel som berör nöjesfältsgenren. De har stått för spel som ListWinds, RollerCoaster Tycoon, Elite samt Planet Coaster.

Jurassic World Evolution kommer att släppas till Xbox One, PlayStation 4 och PC sommaren 2018.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.