Overwatch får deathmatch-läge

Blizzards Jeff Kaplan har tidigare sagt att Overwatch (läs gärna recensionen) aldrig skulle inkludera rena dödsmatcher, men nu har ändrat sig. Trots att actionfesten fokuserar på samarbete, har Arcade-läget öppnat upp för möjligheter som annars skulle kännas malplacerade.

Blizzard kommer att implementera ett deathmatch-läge för just Arcade, och vi kommer att kunna gå loss själva i free-for-all eller samarbeta i lag. Kaplan berättar också att motståndarlaget kommer att bli av med poäng om Mercy återupplivar någon i sitt lag under Team Deathmatch. Förutom att vi kommer att få se modifierade versioner av de kartor som redan finns i Overwatch, så implementerar Blizzard också en ny bana. Den heter Chateau Guillard, och var Widowmakers hem fram till det att hennes man dog.

PC-spelare kan redan nu testa dödsmatcherna i ‘public test realm,’ medan vi konsolspelare får vänta ett tag till.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.