Agents of Mayhem – Volition ger oss råd inför lanseringen

För mig är Agents of Mayhem augustis mest efterlängtade spel, speciellt efter att jag fick ordentlig mersmak efter att jag testade det för ett tag sedan. Då berörde jag vikten av att sätta ihop ett team av tre stycken kompletterande hjältar, och i en ny video visar Voilition mer ingående hur vi kan dra nytta av att växla mellan de tre karaktärerna mitt under strid.

Agenterna är indelade i tre olika klasser, tank (som har en kraftig livmätare), DPS (gör mycket skada) samt specialklassen (som fokuserar på sina specialförmågor). I videon nedan får vi se hur Joule lägger ut en fälla som försvagar fienden, medan Daisy kommer in och mejar ned motståndet.

Agents of Mayhem släpps till PlayStation 4, Xbox One och PC den 18 augusti.

 

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.