Mass Effect Andromeda – gratis demo efter stora uppdateringar

Släppet av Mass Effect Andromeda kantades av hård kritik, men Bioware har arbetat med en hel del av de problem som rapporterades och har uppdaterat rollspelsäventyret en hel del sedan dess. Nu bjuder Electronic Arts och utvecklarstudion in spelarna till att testa Mass Effect Andromeda, så att de själva får uppleva dess nyheter.

Demot, som nu finns tillgängligt till alla berörda format (PS4, Xbox One och PC), och låter spelaren ta del av den första planeten, Eos, och spelarna kommer att kunna äventyra i ungefär tio timmar. Den som sedan väljer att köpa fullversionen kommer också att kunna fortsätta spela vid samma plats som de avslutar demoversionen.

I samband med släppet av Mass Effect Andromeda-demot får vi också en trailer.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.