Nytt videomaterial från Dragon Quest XI

Square Enix plockade med sig en hel del material för sitt Dragon Quest XI till Jump Festa i Japan, och under en panel fick vi bland annat ta del av två nya videoklipp från rollspelsäventyret. Dessutom berättade studion att Dragon Quest XI kommer att släppas till PlayStation 4 och Nintendo 3DS under 2017 i Japan.

Nintendo 3DS- och PlayStation 4-versionen kommer att skilja sig på flera sätt utöver grafiken. Bland annat kommer PlayStation 4-spelarna att kunna rida på en häst, vilket inte blir möjligt i Nintendo 3DS-versionen. Square Enix nämnde dock inte något om en eventuell lansering i Europa eller Nordamerika, men vi hoppas förstås att äventyret tar sig hit.

Den första Dragon Quest XI-videon visar upp både PlayStation 4- och Nintendo 3DS-versionen, medan den andra visar äventyrets öppningssekvens.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.