Yooka-Laylee får släppdatum – kommer till Nintendo Switch och skrotas till Wii U

Utvecklarstudion Playtonic och utgivarna Team17 berättar att de kommer att släppa Yooka-Laylee till PlayStation 4, Xbox One, PC, Mac och Linux den 11 april. Playtonic berättar också att Wii U-versionen har lagts ned, på grund av ”tekniska problem,” men studion ska arbeta nära Nintendo för att ta plattformsspelet till Nintendo Switch.

Nintendo Switch-versionen av Yooka-Laylee har dock inte fått något specifikt lanseringsdatum, men Playtonic lovar att berätta mer under 2017. De som backat projektet och skulle ha fått spelet till Wii U kommer att kunna byta version utan extra kostnad, och mer information kring detta kommer i januari.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.