Stor succé för Agony på Kickstarter – kan få VR-möjligheter

I slutet av i somras fick vi nya spelsekvenser från Agony – ett äventyr där protagonisten hamnar i helvetet, och spelarens uppgift är att lotsa denne ut från det djävulusiska samhället. Den 31 oktober i år dök titeln upp på Kickstarter, och utgivaren PlayWay meddelar att Agony kommer att släppas under det andra kvartalet till PlayStation 4, Xbox One och PC efter att spelet både nådde sitt mål (49.000 dollar) och ett gäng strech-mål efter att 97,000 dollar har samlats in.

I Agony hamnar huvudrollsinnehavaren i helvetet, utan något minne om vem denne är, eller hur protagonisten hamnade där. Spelarens uppgift blir alltså att ta sig därifrån, och till vår hjälp kommer vi ha förmågan att ta över människors och demoners kroppar.

De uppnådda strech-målen inkluderar bland annat flera olika slut och Agony Mode – där spelarna kommer att gå amok på slumpmässigt formade banor i en typ av överlevnadsläge.

I skrivande stund har hela 131,123 dollar samlats in, och kommer summan upp i 150,000 dollar kommer ett virtual reality-läge att implementeras efter spelets släpp (vilket blir gratis för alla som köper Agony). Det är elva dagar kvar, och är du själv intresserad av kampanjen så hittar du den här.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.