Här är släpptrailern för Deus Ex: Mankind Divided

Tidigare i år fick undertecknad chansen att spela Deus Ex: Mankind Divided under två timmar, och de första intrycken var goda. Sedan passade jag även på att fråga producenten hur studion gör när de börjar arbetet med ett nytt spel, och fick reda på att regissören börjar arbeta med ett nytt spel i september. Nu är det snart dags för lanseringen av Deus Ex: Mankind Divided, och det betyder att vi också får en släpptrailer.

Videon levererar inte några filmsekvenser, men det ger en känsla av den atmosfär och ton som kommer att levereras med slutprodukten. Den officiella Playstation-bloggen meddelar också att Deus Ex: Mankind Divided kommer att kunna laddas ned och förinstalleras från och med den 21 augusti.

Deus Ex: Mankind Divided släpps till Playstation 4, Xbox One och PC den 23 augusti, och nedan ser ni den färska lanseringstrailern.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s