The Witcher 3: Wild Hunt Game of the Year Edition bekräftas

Tidigare i år ryktades det om att CD Projekt Red arbetade med The Witcher 3: Wild Hunt Enhanced Edition, men studion dementerade ryktet. Nu bekräftas emellertid att studion förbereder ett släpp av The Witcher 3: Wild Hunt Game of the Year Edition till Playstation 4, Xbox One och PC.

När Game of The Year-versionen av fjolårets bästa rollspel åldersmärktes av tyska USK upptäcktes detta av Twitter-användaren lifeflower. Eurogamer tog sedan kontakt med CD Projekt Red, och studion bekräftar för dem att The Witcher 3: Wild Hunt Game of the Year Edition mycket riktigt är på väg.

”The Witcher 3: Wild Hunt var en stor prestation för hela studion, och både teamet och jag var förbluffade över det goda mottagandet av Geralts äventyr. Sedan lanseringen har vi släppt två expansioner, Hearts of Stone och Blood and Wine, vilket adderade många nya äventyr till den redan kraftiga mixen,” berättar regissören Konrad Tomaszkiewicz.

”Med allt gratis DLC och alla uppdateringarna som spelet har fått hittills, inklusive betydelsefulla förändringar för spelets gränssnitt och mekanik, så har många spelare frågat om vi arbetar med någon typ av Game of the Year Edition. Jag är glad att kunna bekräfta – ja, planerna är i rörelse för en sådan utgåva. Vi släpper mer detaljer, inklusive släppdatum, senare.”

Eurogamer berättar också att en anonym källa säger att The Witcher 3: Wild Hunt Game of the Year Edition kommer att släppas den 30 augusti, men vi tar det med en nypa salt till vi får ett bekräftat släppdatum.

Källa: Eurogamer

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.