Final Fantasy XIV-prylar i Phantasy Star Online 2 – massor av bilder

Under maj visade Sega och Square Enix upp ett samarbete som betyder att vi kommer att få se ett gäng prylar från Final Fantasy XIV: A Realm Reborn till Phantasy Star Online 2. Nu får vi en hel drös av bilder från uppdateringen som kallas för Beyond the Borders.

Uppdateringen är en del i Tanabata-eventet där vi kommer att få se flera olika nyheter för att fira fyraårsjubileet för Phantasy Star Online 2. Patchen kommer att leverera en mängd uppdrag, prylar och utrustning från Square Enix Final Fantasy XIV: A Realm Reborn.

Ni ser de färska bilderna nedan, och som vanligt blir de större om ni klickar på dem.

ffxiv pso2ffxiv pso 2 phantasy star onlie 2 final fantasy xiv ps4 2 phantasy star onlie 2 final fantasy xiv ps4 3 phantasy star onlie 2 final fantasy xiv ps4 ps vita phantasy star onlie 2 final fantasy xiv ps4 phantasy star onlie 2 final fantasy xiv phantasy star online ffxiv ps4 phantasy star online ffxiv pso 2 fate ffxiv pso 2 ffxiv a realm reborn pso 2 ffxiv square enix sega pso 2 ffxiv pso2 ffxiv ps4 PSO2 FFXIV pso2 fianl fantasy xiv nyheter_multiformat pso2 final fantasy xiv

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s