Tokyo Xanadu kommer till väst

Vi har skrivit en hel del om Nihon Falcons Tokyo Xanadu, och vi har fått ett gäng videosekvenser (bland annat här och här) från äventyret. Varje gång vi rapporterat om rollspelet har vi dock behövt berätta att det inte varit planerat för en västerländsk lansering, men det ändras lyckligtvis nu.

Under LA Anime Expo berättade Aksys Games att de kommer att lokalisera Tokyo Xanadu för den västerländska marknaden, och utöver ett digitalt släpp kommer vi även att få se en fysisk utgåva. Än så länge är dock endast en nordamerikansk lansering bekräftad, men rollspelet bör även ta sig till vår del av världen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.