Forbidden Siren – PS2-klassikern är släppt till PS4

Forbidden Siren lanserades till Playstation 2 under 2004, och här om dagen dök en lista upp på nätet som påstod sig innehålla spelets troféer till Playstation 4. Informationen var emellertid korrekt, och nu har Sony släppt skräckäventyret till sin senaste konsol.

Den nya versionen av Forbidden Siren använder sig av Playstation 4-konsolens PS2-emulator, och förutom färska troféer levereras en högre upplösning i jämförelse med originalet. Prislappen landar på 68 kronor för Playstation Plus-prenumeranter medan det kostar 91 kronor för alla andra.

Nedan ser ni två videor från den nyutgivna versionen av Forbidden Siren.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.