Vampyr – första bilderna som visar spelsekvenser

Dontnod Entertainment gav oss ett otroligt stämningsfullt äventyr med Life is Strange (läs gärna recensionen) och nu hoppas vi förstås att deras Vampyr ska gå i samma fotspår. Vi fick den första informationen kring det mörka rollspelet i vintras, och nu levereras de tre första bilderna som visar riktiga spelsekvenser.

Spelaren möter ett Europa i spillror efter det första världskriget, och medan den dödliga spanska sjukan sprider sig genom Londons gator ställs invånarna mot en ny fiende – vampyrerna. I en färsk bloggpost beskriver utgivarna Focus Home Interactive Vampyrs huvudrollsinnehavare med dessa ord:

”I Vampyr tar spelaren kontroll över Dr. Jonathan Reid, nybliven vampyr som dras mellan Hippocratic-eden han svor som doktor, och den blodtörst som kommer från monstret inom honom. Medan London lider av den spanska sjukan är din första reflex som doktor att hjälpa och bota folk… men det kommer att vara omöjligt för dig att ignorera din inre, våldsamma natur som Vampyr – först och främst är du ett dödligt rovdjur.”

Vampyr släpps till Playstation 4, Xbox One samt PC under nästa år och om några veckor drar E3 igång, och då kommer vi att få se rollspelets första trailer.

Ni ser bilderna (som blir större om ni klickar på dem) nedan.

vampyr dontnod vampyr ps4 vampyr

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.