Life is Strange-utvecklarna avslöjar första detaljerna för Vampyr

Dontnod gav ett starkt intryck med Life is Strange (läs gärna recensionen) och nu arbetar de med Vampyr – ett actionrollspel som utspelar sig under 1918 i London. Den spanska sjukan härjar i England, men precis som spelets titel antyder finns det något som är betydligt dödligare än så.

Så här skriver utgivaren Focus Home Interactive i pressmeddelandet:

”Following the First World War, Europe is crushed, with its remaining cities ravaged by a foreign influenza. It is spreading through London’s alleyways and streets, diminishing her numbers daily. As her inhabitants shutter themselves attempting to avoid infection, only saints and fools remain outside. Those that remain lay as prey to a new predator, schooled in war and deadlier than influenza: the Vampires.

Unbeknownst to her inhabitants, they prowl among them, blending into the coughs and anguished cries of London’s despoiled, post-War clean-up and restoration efforts. With a city once again under siege, it has never been easier to hide, but so too has there never been a better opportunity to come into the light!”

Vampyr kommer att släppas under 2017 till Playstation 4, Xbox One samt PC, och nedan kan ni kika på några färska konceptbilder (som blir större om ni klickar på dem.)

vampyr ps4 vampyr dontnod vampyr

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.