Final Fantasy XIV – nästa stora patch heter Revenge of the Horde

Här om dagen släppte Square Enix ett gäng nya prylar till sitt Final Fantasy XIV: A Realm Reborn, men vi har betydligt mer än så att vänta. Under studions senaste ‘Letter From The Producer’-sändning utannonserades nästa stora uppdatering, och den heter Revenge of the Horde.

Det handlar om patch 3.3, och en av nyheterna är en bottenlös ‘dungeon’ där spelarna börjar på level ett. Grottan kallas för ”Deep Dungeon” och vi kommer endast att kunna utveckla och stärka våra karaktärer genom olika föremål som hittas under resan. Dessutom kommer en ny raid-sökare, Dragonsong War kommer att avslutas, ‘beast tribe’-uppdrag kommer att förgyllas med Moogles och drakar, och Anima-vapenserien fortsätter.

Under den japanska streamen avslöjades även ett samarbete mellan Final Fantasy XIV: A Realm Reborn och det färska Nintendo 3DS-spelet Yo-Kai Watch. Vi kommer bland annat att kunna hitta 13 stycken karaktärer som ‘minions,’ en flygande ‘mount,’ och vapen med Yo-Kai-tema.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.