Animerad serietidning för Battleborn-prologen

Gearbox Software och 2K Games satsar rejält på sitt Battleborn, och de har lagt ned mer pengar på actionupplevelsen än vad de gjorde på både Borderlands 1 och 2 tillsammans. Nu har studion och utgivaren publicerat en animerad serie för prologen som leder upp till händelserna i Battleborn, som snart har sin lansering.

Battleborn-prologen spänner sig över de tre olika avsnitten Running the Numbers, The Rescue och No More Heroes. Läsarna, eller rättare sagt tittarna, får se hur universums näst sista stjärna Penarch förstörs, och när universum är på väg att utplånas ingår universums största hjältar i en allians för att försvara det som finns kvar.

Battleborn släpps till Playstation 4, Xbox One och PC den 3 maj, och nedan ser ni prologens avsnitt i tur och ordning.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.