Oxenfree kommer till PS4 i maj

Night School kommer att plocka över sitt äventyr Oxenfree till Playstation 4. Studiogrundaren Sean Krankel avslöjar via den officiella Playstation-bloggen att spelet kommer att släppas till formatet den 31 maj.

Oxenfree finns redan tillgängligt till PC och Xbox One, men när det lanseras till Playstation 4 uppdateras äventyret också med ett New Game Plus-läge till samtliga format. Den som startar om spelet med det nya läget kommer att kunna integrera i nya dialoger, och besöka nya miljöer som inte är tillgängliga under den första rundan genom spelet. Playstation 4-versionen kommer också att innehålla möjligheten att höra den övernaturliga radion genom Dualshock 4.

I samband med utannonseringen av Oxenfree till Playstation 4 levererades också en trailer för den nya versionen, och ni ser den nedan.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.