Pusselplattformaren In the Shadows till PS4

Pusselplattformaren In the Shadows har varit under utveckling i över ett år, och bakom enmansprojektet står Nicolas Temese. Utvecklaren tar den officiella Playstation-bloggen till hjälp för att utannonsera spelet till Playstation 4.

Temese lovar en emotionell resa som kretsar kring en man vars liv stannat upp. Han rymmer från det verkliga livet för att återuppta en resa in i en fiktiv drömvärld från hans ungdom, och här får ljuset och skuggorna en stor roll. Världen är fylld av monster som vandrar i skuggorna, men vissa av dem förvandlas till objekt om de kommer i kontakt med en ljuskälla. Prylarna används sedan för att lösa olika pussel, men spelarna måste se upp, då objekten återigen blir ondsinta fiender om de kommer in i mörkret igen.

Nedan kan ni se trailern som följde med utannonseringen av In the Shadows till Playstation 4.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.