Coop-läge till Attack on Titan

Attack on Titan är under utveckling till alla Sonys aktuella format – Playstation 4, PS Vita och PS3, och här om dagen fick vi en trailer som visade upp actionfesten till företagets två äldre konsoler. Många har dock undrat varför Omega Force inte inkluderat något coop-läge i spelet, som i många av deras andra Dynasty Warriors-mixar, men under en livestream via Nico Nico avslöjas att vi kommer att kunna spela tillsammans med vänner.

Attack on Titan släpps den 18 februari i Japan, och den 24 mars kommer Omega Force och Koei Tecmo att implementera ett coop-läge för upp till fyra spelare via en gratis uppdatering. Detta bör betyda att coop-läget inkluderas från start, när Attack on Titan släpps i Europa senare i år.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.