Final Fantasy XIV: patch 3.1 är här – As Goes Light, So Goes Darkness

Square Enix fortsätter att släppa mängder av material till sitt massiva onlinerollspel Final Fantasy XIV: A Realm Reborn, och denna gång kallas uppdatering 3.1 för As Goes Light, So Goes Darknes. Patchen släpptes för ett par dagar sedan, och den ger oss en massiv uppdatering av expansionspaketet Heavensward.

Bland annat får vi mer material till huvudhandlingen, där vi ”får följa nationen Ishgard i kölvattnet av Warrior of Lights återkomst från Azys Lla.” Dessutom inkluderas den stora raiden Void Ark, och så här skriver Square Enix om instansen i ett pressmeddelande:

”Efter stora framsteg inom luftskeppsteknologin, och mitt i ankomsten av den så kallade ”Great Sky-åldern,” fanns det de som körde sina egna luftskepp genom skyn i jakt på mystik och outforskade landskap. De är kända som ”sky pirates.” Ett rykte sprider sig bland dem som säger att ett spökskepp glider över skyn – en ark fyll med ond kraft som skapades för länge sedan av magiker för att ta sig ifrån en katastrof.”

Void Ark är en instans för 24 spelare, där snittleveln på spelarens karaktär måste hålla en snittlevel på 175 eller högre.

Dessutom inkluderas den nya realtidsbaserade ‘attraktionen’ Lord of Verminion i Manderville Gold Saucer, och här ställs spelarnas minions mot varandra. Uppdateringen ger oss också två nya dungeons – Saint Mocianne’s Arboretum och Pharos Sirius (Hard,) och vi får också se en hel del nya sidouppdrag.

Nedan kan ni också kika på trailern (som släpptes i oktober) för Final Fantasy XIV: A Realm Reborn-uppdateringen 3.1 – As Goes Light, So Goes Darkness.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.