Mikrotransaktioner i Uncharted 4 – berör inte gameplay

Mikrotransaktioner har varit en minerad och känslig fråga i spelvärlden ett bra tag, och när Naughty Dog nu berättar att Uncharted 4: A Thief’s End kommer att innehålla funktionen är det många som börjar skruva på sig. Studion bekräftar emellertid att det inte kommer att beröra några spelmässiga inslag.

Mikrotransaktioner kommer att finnas tillgängliga från start, men det kommer inte att finnas några gameplay-exklusiva prylarför mikrotransaktioner. Vapen, prylar och uppgraderingar kommer att kunna köpas med in-game-valuta, säger ‘Lead multiplayer designer’ Robert Cogburn.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.