Trailer för Atelier Sophie visar upp alkemisystemet

Gust har släppt en ny trailer för sitt rollspelsäventyr Atelier Sophie: Alchemist of the Mysterious Book, som är under utveckling till Playstation 4, PS Vita och PS3. Videon fokuserar helt och hållet på alkemisystemet, och även om texten är på japanska får vi ett litet hum om hur det kommer att gå till när vi kommer att få framställa prylar i den stora kitteln.

Atelier-serien ger alkemisystemet ett väldigt stort utrymme, och är oftast viktigare än att gå ut och slåss mot monster för att vinna erfarenhetspoäng. Den nya Atelier Sophie: Alchemist of the Mysterious Book-trailern ser ni nedan.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.