Sword Coast Legends försenas

Digital Extremes samt n-Space tvingas skjuta fram lanseringen av deras Dungen & Dragons-rollspel Sword Coast Legends. Medan PC-versionen kommer att släppas den 20 oktober får Playstation 4- samt Xbox One-versionen ett ”tidigt 2016” som lanseringsfönster.

Dan Tudge, vd för n-Space, förklarar förseningen med att spelet behöver extra tid för att finslipas.

”När vi började utveckla Sword Coast Legends ville vi ge spelarna ett spännande, nytt sätt att uppleva magin av att spela D&D med vänner. Det var inte ett enkelt beslut att försena Sword Coast Legends, men efter att vi mottagit feedback från vårt dedikerade community blev det klart att vi behövde några fler veckor på oss, för att tillhandahålla våra konsumenter den bästa möjliga upplevelsen vid lanseringen.”

Visst är det tråkigt att vi inte får se Sword Coast Legends till Playstation 4 under 2015, men vi spelar förstås hellre ett riktigt bra spel lite senare, än något halvfärdigt och trasigt några månader tidigare. Är du intresserad av att se mer av Sword Coast Legends rekommenderar jag Community Manager Ash Sevillas och Design Director Tim Schwalks video som visar upp 40 minuter gameplay-material från rollspelet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.