Kojima tar sitt sista andetag för Metal Gear Solid-serien

nyheter_ps4
Hideo Kojima har haft en väldigt central roll hos Konami, men efter att ledningen och Metal Gear Solid-producenten inte kommit överens kommer de att gå skilda vägar efter Metal Gear Solid V: The Phantom Pain släpps. Nu berättar Kojima att han arbetar med en ny trailer för actionäventyret, och det blir troligen hans sista delaktighet i Metal Gear Solid-serien innan han lämnar sin studio.

När den nya trailern släpps är dock oklart, men det handlar troligen om lanseringsvideon för The Phantom Pain. Undertecknad hoppas på en fin avslutning för Hideo Kojima (hos Konami) när Metal Gear Solid V släpps den 1 september.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.