Zombi U byter namn till Zombi och släpps till PS4?

nyheter_ps4
Ubisofts Zombi U fick god kritik när det släpptes i samband med Wii U-lanseringen, men försäljningssuccén uteblev. Studion berättade att de skulle lägga ned serien på grund av de dåliga siffrorna, men sedan började det ryktas om att spelet var under utveckling till Playstation 4 och Xbox One.

Nu har Australian Classification Board registrerat en titel för Ubisofts räkning, och det rör sig om ett spel som kallas för Zombi. Spelet har fått åldersgränsen +15 år och ska innehålla blod, skräck och våld.

Ubisoft har varken dementerat eller bekräftat ryktet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.