Fler belöningar till Kickstarter-finansiärerna för Shenmue 3

nyheter_ps4
Kickstarter-kampanjen för Shenmue 3 blev en snabb succé, och det tog inte många timmar innan Yu Susuki och framförallt alla finansiärer, hade slagit rekord för tjänsten. Sedan visade det sig också att Sony var med och finansierade projektet.

I skrivande stund har insamlingen dragit in hela 3,440,750 dollar av totalt 43,057 som varit med och backat projektet. Nu berättar också Yu Suzuki – i en utfrågning på Reddit – att fler belöningar kommer att dyka upp till personer som är beredda på att sponsra någonstans mellan 500 och 3000 dollar.

Det har dessutom redan dykt upp en ny belöning sedan starten av kampanjen. Den som är villig att lägga ut 3000 dollar eller mer får bland annat en replika av Ryo Hazukis jacka.

Utöver detta förklarar Yu Suzuki också att det blir en fjärde del i Shenmue-sagan, om fansen uppskattar trean (även om han formulerar detta annorlunda.)

”Om fansen inte är nöjda med trean blir det inte någon fyra. Jag hoppas att vi tillsammans kan göra det här spelet så bra som möjligt.”

Shenmue 3 förväntas släppas till Playstation 4 samt PC under julhandeln 2017.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.