Resident Evil Zero HD släpps till PS4 och PS3

Capcoms försäljningssuccé Resident Evil HD Remaster slog rekord och nu avslöjar utvecklarna att de arbetar med en nyversion av prologen Resident Evil Zero (precis som ryktet talade om.) Formaten som berörs är Playstation 4, Xbox One, PC, Playstation 3 och Xbox 360 och enligt den japanska spelsajten Dengeki Online kommer skräckäventyret att släppas tidigt 2016.

Resident Evil Zero släpptes till Gamecube 2002 och senare hittade det även till Wii. Det handlar om en prolog till den första delen i serien och vi får slå följe med S.T.A.R.S. Bravo Team-medlemmen Rebecca Chambers samt brottslingen Billy Coen samtidigt som det första T-viruset bryter ut.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.