Capcom slår rekord med Resident Evil HD Remaster

nyheter_multi
Capcom Japan har överraskats av det fantastiska mottagandet av Resident Evil HD Remaster här i Europa och Nordamerika. Utvecklarna avslöjar att spelet är deras snabbast säljande digitala spel någonsin i väst, och spelets producent Yoshiaki Hirabyashi delade med sig av sin glädje i pressmeddelandet som förkunnade bedriften.

”Det har varit fantastiskt att se så många positiva kommentarer från fans som har njutit av denna nya lansering. Teamet här hos Capcom Japan har arbetat hårt för att ta spelet till den senaste konsolgenerationen och vi är överlyckliga för nyheterna om hur väl spelet tagits emot.”

Tidigare har flera huvudpersoner bakom skräckserien berättat att Resident Evil 4 blev mer actionbetonat på grund av att Resident Evil Remake till Gamecube inte sålde bra. Om dessa fantastiska framgångar med den omarbetade versionen betyder att framtida spel i serien blir mer skräckbetonade återstår att se, men chanserna har definitivt ökat för att vi ska få se en läskigare uppföljare när huvudserien får ett tillskott nästa gång.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.