Bloodborne blir snyggare än vad vi fått se

Vi har fått mycket videorelaterat material från From Softwares och Sonys Bloodborne den senaste tiden, inte minst efter att IGN har fått tillgång till en tidig build som de publicerat en hel del sekvenser ifrån – som bland annat har berört hur karaktärsskapandet går till i actionrollspelet. Nu berättar emellertid Sony Computer Entertainment Japans Yasuhiro Kitao att de fortsätter att arbeta med de visuella delarna.

När ett fan frågade Kitao (via Twitter) om grafiken kommer att bli bättre än vad vi har fått se från IGN svarade Kitao att de förbättrar grafiken hela tiden och att ”bara den senaste generationens hårdvara klarar av att bära Bloodborne.” Dessutom förkunnade han att den PC-version som det ryktats löst om endast varit antaganden av spelarna själva, och menar att Playstation 4 är den enda plattformen som vi kommer att få se den spirituella uppföljaren till Dark Souls II.

Den 13 februari kommer Bloodborne-producenten Masaaki Yamagiwa att berätta mer om spelet som släpps den 25 mars i år.

Annons

En reaktion på ”Bloodborne blir snyggare än vad vi fått se

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.