Försening för den fysiska utgåvan av Dying Light

nyheter_ps4
Techlands skräckäventyr Dying Light släpps den 27 februari till Playstation 4, Xbox One samt PC, men bara via respektive formats onlinetjänst. Utvecklarna meddelar att den fysiska versionen av spelet kommer att försenas.

Det är via Facebook som Techland tillkännager förseningen av den fysiska versionen, och de menar att det beror på att produktionen av butiksutgåvan tar längre tid att tillverka. Vi får inte något nytt lanseringsdatum, men i det officiella uttalandet står det att vi kan vänta oss ”en kort försening.”

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.