Shiftlings – galet coop-spel till PS4

nyheter_ps4
Utvecklarna Rock Pocket Games och utgivarna Sierra utannonserar Shiftlings till Playstation 4, Xbox One samt PC, och det kommer att bli ett galet coop-spel med två av rymdens väktare i huvudrollen av en intergalaktisk dokusåpa.

Detta galna coop-spel binder de två väktarna samman med en luftslang, och för att lösa olika pussel måste de båda färgglada hjältarna förflytta luft mellan varandra som gör att en av deras rymddräkter fylls ut till en stor ballong. Shiftlings innehåller 5 planeter och 50 nivåer som du antingen kan ta hand om själv, i sällskap med en vän i soffan eller över nätet.

Shiftlings släpps i vår, och så här säger Sierras Bob Loya om rymdäventyret:

”Shiftlings var den typ av spel som vi direkt visste att vi ville arbeta med efter att vi spelat det. Rock Pockets innovativa sätt att tackla pusselplattformaren sammanfattar Sierras fokusering på att hitta fantastiska indie-talanger inom utvecklings-communityt och ge dem tillgång till de verktyg och plattformar som de behöver för att dela med sig av deras unika skapelser med världen.”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.