Paparazzi – jaga kändisar med PS4

Indie-utvecklarna Pringo Dingo Games har utannonserat Paparazzi, ett lokalt coop-spel till Playstation 4. Medan den ena spelaren tar rollen som en kändis får den andre spelaren fienderollen – som en jagande paparazzi.

Efter att ha kallat Paparazzi för ett “frenetiskt katt- och råtta-spel med en humoristisk tvist,” förklarar Pringo Dingo Games (som för övrigt är ett lika skruvat namn som själva spelet verkar vara) Mike Longley mer via den officiella Playstation-bloggen:

”Ju mer bilder paparazzi-fotografen tar av kändisen, ju mer pengar får hen och ju mindre värdighet får kändisen,” berättar Longley. ”För att få värdighet måste kändisen samla på sig beundrande fans och undvika paparazzi-fotografens kamerabilder.”

I samband med utannonseringen släppte Pringo Dingo Games en trailer för Paparazzi som kommer att släppas till Playstation 4 i februari på den amerikanska marknaden.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.