One Piece: Pirate Warriors 3 får coop-läge

nyheter_multi
Tidigare under december utannonserade Bandai Namco Games att de kommer att lokalisera One Piece: Pirate Warriors 3 och släppa spelet i Europa och Nordamerika. I det senaste numret av serietidningen Shonen Jump avslöjas att spelet kommer att innehålla ett coop-läge då bilder visade hur Luffy och Law samt Sabo och Luffy attackerar fiender tillsammans.

Tidningen avslöjar också att spelet kommer att innehålla scener från tidigare händelser i mangan fram till idag. Det betyder att vi kommer att få se event som utspelat sig i tidigare spel samtidigt som One Piece: Pirate Warriors 3 också levereras med nytt story-mässigt material.

One Piece: Pirate Warriors 3 släpps till Playstation 4, Playstation Vita, Playstation 3 och Steam under 2015.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.