Marvel’s Spider-Man 2 utvecklas ”utan kompromisser” till PS5

Marvel’s Spider-Man 2 utvecklas exklusivt till PlayStation 5 och Sonys Jim Ryan säger att det utvecklas ”utan kompromisser” nu när de inte behöver ta hänsyn till hårdvaran i PlayStation 4.

Sony och deras förstapartsutvecklare har länge utvecklat deras spel till både PlayStation 5 och PlayStation 4 där vi senast fick se en cross-gen-version av God of War: Ragnarök. I och med Horizon Forbidden West-expansionen Burning Shores gick Sony (och Guerrilla Games) över till att enkom utveckla spelet till PlayStation 5 utan att behöva lägga fokus på att upplevelsen även skulle flyta bra till Sonys förra-generations-konsol.

Med Marvel’s Spider-Man 2 kan alltså Insomniac Games fokusera helt och hållet på den senaste hårdvaran och under en intervju med Famitsu säger Ryan att det utvecklas ”utan kompromisser” och berättar att de fått väldigt positiv feedback samtidigt som han beskriver äventyret som ”vackert” utan att ge oss några specifika detaljer. Vi lär dock få se betydligt mer av Marvel’s Spider-Man 2 nästa vecka när Sony håller PlayStation Showcase, där det även ryktas om att ett samarbete med Konami kommer att utannonseras.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.