Sakura Wars kan komma till fler format om efterfrågan finns

Sakura Wars (läs gärna recensionen), den senaste delen i Segas spelserie, är för tillfället exklusivt till PlayStation 4, men andra format så som Nintendo Switch och Xbox One är inte uträknade.

Under en intervju med Dualshockers får regissören Tetsuya Ootsubo frågan om Sakura Wars kan komma till fler format och han svarar följande:

“We certainly want as many people as possible to be able to enjoy the Sakura Wars series. We’re actively researching where the most demand exists for the games and weighing what steps we can take to make other options a reality.”

Det är förstås inte något klartecken för att vi kommer att få se Sakura Wars till fler format, men om det visar sig att efterfrågan är stor är det ganska sannolikt att vi kommer att få se det animedoftande rollspelsäventyret till fler format än PlayStation 4.

Annons