Spelen till Xbox Series X visas upp den 23 juli

Det var ett bra tag sedan Microsoft avslöjade att de kommer att visa upp sina förstapartsspel till Xbox Series X under juli, men något exakt datum har vi inte haft. Nu bekräftar emellertid Microsoft när eventet kommer att hållas.

Den 23 juli klockan 18.00 (svensk tid) kommer företaget att visa upp sina förstapartsspel till Xbox Series X. Sedan tidigare vet vi att Halo Infinite och Senua’s Saga: Hellblade II kommer att presenteras, och det florerar även rykten om ett nytt Fable och en ny titel från The Initiative. Sedan är det också troligt att Rares Everwild kommer att visas under tillställningen.

En timme innan eventet, alltså 17.00, kommer Geoff Keighley att hålla en pre-show där vi också hoppas få ta del av härliga spelnyheter rörande Xbox Series X.