Bandai Namco söker spelare – kommande nätverkstest för Code Vein

Det var ett tag sedan vi fick höra något kring Code Vein – det kommande Dark Souls-likande actionäventyret från utgivarna Bandai Namco. Nu letar de efter spelare som är villiga att delta i ett kommande nätverkstest för PlayStation 4- och Xbox One-versionen.

Om du är intresserad av att få chansen att testa på nätverkstestet för Code Vein så kan du ansöka om det här. Spelarna som deltar kommer att kunna prova på multiplayer-delen av äventyrets första kapitel, men räkna med ett och annat problem med servrarna under nätverkstestets gång.

Code Vein lanseras till PlayStation 4, Xbox One samt PC den 28 september.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.