Days of Play återvänder i juni – rabatter och limiterad PS4-konsol

Sonys berättar att de återvänder med Days of Play den 8-18 juni juni, och de kommer att erbjuda rabatter på spel och hårdvara samtidigt som de kommer att släppa en ny limiterad PlayStation 4-utgåva.

Sony kommer att reducera priser (via PS Store) på PlayStation 4-exklusiva storspel som God of War (se gärna videorecensionen), Horizon Zero Dawn och Shadow of the Colossus. Dessutom får vi se rabatter på tredjepartsutvecklade spel som Call of Duty: WWII, Far Cry 5 och Assassin’s Creed: Origins.

I ett pressmeddelande från Sony får vi veta att följande PlayStation 4-exklusiva spel kommer att ingå i erbjudandet:

• God of War
• GT Sport
• Shadow of Colossus
• Uncharted Lost Legacy
• Horizon Complete Edition
• Uncharted 4
• Horizon Zero Dawn

Sony kommer också att sälja PlayStation VR Starter Pack ”med extra mjukvara” för 250 euro, och den nya limiterade PlayStation 4-konsolen kommer med ett specialdesignat Days of Play-motiv och 500GB hårddisk för riktpriset 300 euro (priser enligt Dualshockers). Om dessa priser även gäller för Sverige är dock oklart då priserna inte nämns i det pressmeddelande som skickats ut till oss i Sverige.