Ubisoft är ”väldigt nöjda” med spelförsäljningen till Switch

När Ubisoft presenterade den senaste kvartalsrapporten för analytiker och investerare berättade Yves Guillemot, företagets VD, att de är ”väldigt nöjda” med försäljningen av deras spel till Nintendo Switch.

Framförallt var det Mario+Rabbids: Kingdom Battle och Rayman Legends till konsolen som gett företaget en stor avkastning, men även Just Dance 17 har bidragit till deras fina siffror. Faktum är att Just Dance 17 sålde bättre till Nintendo Switch än till något annat format.

Ubisoft förväntar sig också att Just Dance 18, som släpptes i slutet av oktober, kommer att sälja väldigt bra under julhandeln, och de tror även att försäljningen av Mario+Rabbids: Kingdom Battle och Rayman Legends kommer att fortsätta starkt. Guillemot berättade också att detta innebär att de kommer att ”investera mer i Nintendo Switch” framöver, utan att gå in på specifika titlar.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.