Yakuza 6 släpps den 20 mars 2018 – samlarversion och ny video

I början av året släppte Sega Yakuza 0 (se gärna videorecensionen) till PlayStation 4, och den 29 augusti lanseras Yakuza Kiwami till samma konsol. Nu vet vi också när den sjätte delen i den fantastiska spelserien kommer till Europa.

Yakuza 6: The Song of Life släpps till PlayStation 4 den 20 mars 2018. Actionäventyret beskrivs som Kazuma Kiryus ”sista kapitel,” och det drivs av den nya spelmotorn Dragon Engine, som såklart döpts efter protagonistens smeknamn – Dragon of Dojima.

Sega avslöjar också att de kommer att släppa en specialutgåva av Yakuza 6: The Song of Life som kallas för After Houers Premium Edition. Den inkluderar två stycken drinkglas som pryds med Kiryus tatuering, en bok med artwork, två isstenar samt två stycken underlägg för glasen.

Dessutom har Sega släppt en färsk trailer för Yakuza 6: The Song of Life.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.