Hellblade – 1440p eller 60fps till PS4 Pro

För en vecka sedan berättade Ninja Theory att Hellblade: Senua’s Sacrifice skulle få en push med PlayStation 4 Pro i jämförelse med originalkonsolen. Då fick vi veta att spelarna ska kunna komma att välja mellan 60 bilder per sekund eller högre upplösning – nu får vi veta att det rör sig om 1440p.

Ninja Theory bekräftar detta under en intervju med WCCFTech, och studion berättar också att Hellblade: Senua’s Sacrifice inte kommer att innehålla något HDR-stöd från start, men att det är något som de överväger.

”Inte vid lanseringen, men det ligger på vår önskelista då vi skulle älska att se vad det kan göra för ett spel som fokuserar så mycket på bildkvalité,” svarade Ninja Theorys Tameem Antoniades på frågan om spelet kommer att stödja HDR.

Hellblade: Senua’s Sacrifice lanseras till PlayStation 4 och PC den 8 augusti.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.