Remastern av Dragon’s Dogma: Dark Arisen får japanskt släppdatum

Capcoms Dragon’s Dogma var en av den förra konsolgenerationens stora överraskningar, och upplevelsen blev sedan betydligt bättre med expansionen Dark Arisen. En nyversion av den samlade upplevelsen – både expansionen och originalspelet – släpptes till PC här i väst under 2016, och nu är rollspelsäventyret under renovering till PlayStation 4 och Xbox One. Tidigare i år fick vi veta att Dragon’s Dogma: Dark Arisen kommer att lanseras någon gång under hösten till Sonys och Microsofts senaste format, och nu har äventyret fått ett japanskt släppdatum.

Rollspelet kommer till PlayStation 4, Xbox One och PC i Japan den 5 oktober, men vi får inte någon mer information om den västerländska versionen även om detta skvallrar om att den lokaliserade utgåvan inte är allt för långt bort från sin lansering.

Under Capcoms redovisning av sitt förra finansår listade företaget just Dragon’s Dogma som en av sina lyckade spelserier, och vi får se om denna remaster är ett tecken på en uppföljare eller inte.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.