GameStop-chef: ”Nintendo Switch-lanseringen var den starkaste på flera år”

Wii U blev lite av en försäljningsmässig halvmesyr för Nintendo, men det ser ut som om företagets nya konsol, Nintendo Switch, har fått en oerhört mycket bättre start. Nyligen dök det upp uppgifter som sa att försäljningen av maskinen gick dubbelt så bra i Storbritannien i jämförelse med Wii U, och nu berättar en av GameStops chefer för Game Rant att ”Nintendo Switch-lanseringen var den starkaste på flera år.”

GameStops Senior Director of Merchandising Eric Bright berättade detta om Nintendo Switch-lanseringen i Nordamerika:

Stores across the country last night were packed with customers who couldn’t wait to get their hands on the brand new Nintendo Switch.  We even had customers lining up as early as yesterday morning so that they could be one of the lucky ones to score one of the additional units for our walk-in customers. This is one of the strongest and most successful gaming console launches for GameStop in the last several years. For those fans who are still looking for the Nintendo Switch, don’t worry–we’re getting more. And, we’re pretty sure that there are a lot of gaming fans who pulled all-nighters last night playing their new Switch, and who also called in sick to work today with ‘game-fluenza’ just to stay home and play even more.

Har du själv lyckats få tag på ett exemplar av Nintendo Switch?

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s