Shiin – PlayStation Japan gör nytt PS Vita-spel?

Precis som Tommy berättade i sin videorecension av Steins Gate 0, så har PlayStation Vita fått alldeles för lite uppmärksamhet på den västerländska marknaden i allmänhet, och den europeiska i synnerhet. I Japan har det emellertid gått bättre, även om Sony inte har gett konsolen någon kärlek på ett bra tag. Nu ser det emellertid ut som om det blir ändring på det.

PlayStation Japan har lanserat en teasersajt för ett projekt som ser ut att kallas för Shiin. På sajten kan vi se några kanjitecken (som översätts till just Shiin) pumpa, som om det vore ett hjärta, och under skriften kan vi kika på en teaser-video. På Youtube-kanalen kan vi även läsa, i beskrivningen, att det rör sig om PlayStation Vita-mjukvara som kalla Shiin, samt “Tsurushi, nedräkning till döden.”

Titeln Shiin kan också ha två olika betydelser på japanska. Den ena är ”schh,” vilket alltså kan betyda tystnad, och den andra betydelsen är ”dödsorsak.”

Det låter alltså som att Shiin är ett kommande skräckspel till PlayStation Vita, och förhoppningsvis tar det sig även till Europa. Nedan kan ni kika på den första teasertrailern.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s