Ny Yakuza 0-video visar upp stridssystemet

I början av december släppte Sega lös två stycken reklamfilmer för Yakuza 6, medan vi fortfarande väntar på Yakuza 0 – seriens prolog – här i Europa. Nu har Sega lagt ut en video som visar upp det sistnämnda äventyrets stridssystem.

I den nya trailern får vi se Kazuma Kiryu och Goro Majima när de sparkar rumpa på Tokyos gator, och de har med sig en arsenal av olika attacker där de flesta av dem är exklusiva för vardera karaktär. Sega kallar exempelvis Majimas fighting-stil för ‘Breaker,’ och menar att han kan utföra seriösa, fientliga breakdance-rörelser.” Kiryu å sin sida använder sig av en stil som kallas för ‘Beast,’ och han kan utföra förödande attacker med hjälp av sin omgivning.

Yakuza 0 släpps till PlayStation 4 den 24 januari 2017, och ni ser den nya videon nedan.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s