Fokus på Dead Rising 4-kampanjens handling – separat coop-läge

Frank West återvänder lagom till julhandeln i och med Dead Rising 4, och den här gången  lägger Capcom betydligt större vikt på berättelsen samtidigt som de väljer att skippa samarbetsmöjligheter för kampanjen.

Detta avslöjade Capcom under en Twitch-stream med kanalen ExpertZone_Community. Anledningen är att de vill ”fokusera på Franks berättelse” och de är exalterade över att ”ta honom tillbaka.” Istället kommer Dead Rising 4 att inkludera ett separat samarbetsläge för upp till fyra spelare som inspirerats av originalets Infinity-läge. Här kommer spelarna att ställas mot horder av fiender samtidigt som de kommer att få ta sig an ”galna utmaningar.”

Dead Rising 4 lanseras till Xbox One och PC den 6 december.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.