Yoshinori Ono pratar om Street Fighter 5 – ”vi visste att vi inte släppte en hel produkt”

När Street Fighter 5 släpptes var utbudet på spellägen nästan obefintligt, och många av seriens kända karaktärer lyste med sin frånvaro. Nu har seriens överhuvud snackat om fightern, och berättar att de visste om att de inte släppte en hel produkt.

”Vi visste att vi inte släppte en hel produkt när det kommer till antalet spellägen,” berättar Ono i en intervju med Red Bull Battle Grounds. ”Vi försöker att ta oss vidare genom att lyssna mer på fansen, och se vad de vill ha och fortsätter att lägga till nya spellägen och andra saker till spelet. Vad det materialet kommer att handla om vet vi inte ännu, men vi fortsätter att ta emot feedback från användarna.”

Igår rapporterade vi om att Akuma kommer att göra entré i Street Fighter 5, och vi fick också en kort teaser-video.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s