Nya bilder på Trails of Cold Steel 2

Trails of Cold Steel var ett riktigt underhållande rollspel som släpptes till PS Vita och Playstation 3 tidigare i år. I vinter lanseras uppföljaren, och Xeed Games har släppt lös ett gäng nya bilder på lokaliseringen av Nihon Falcoms rollspel.

Bilderna visar också några av de nedladdningsbara kläderna som kommer att släppas. Bland annat kommer Nihon Falcom att släppa DLC-kostymer från Estelle och Joshua Bright från Legend of Heroes. Dessutom får vi kika närmare på ett gäng dialoger och menyer.

The Legend of Heroes: Trails of Cold Steel II släpps den 11 november, och formaten som gäller är Playstation Vita och PS3.

Ni ser de nya bilderna nedan, och de blir större om ni klickar på dem.

trails of cold steel 2

trails of cold steel ii Trails-of-Cold-Steel 2 jrpg Trails-of-Cold-Steel-2 2 Trails-of-Cold-Steel-2 psvita ps3 Trails-of-Cold-Steel-2 psvita Trails-of-Cold-Steel-2 xeeTrails-of-Cold-Steel-2 xseed Trails-of-Cold-Steel 2 Trails-of-Cold-Steel-2

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s